Showroom Baderie Nuenen

In oktober 2016 werd de 50e Baderie vestiging in Nederland geopend; Baderie Nuenen! De showroom van Baderie Nuenen biedt het meeste keuze op het gebied van sanitair en tegels in de regio. De showroom straalt rust uit. U kunt zich in alle rust oriënteren op uw excursie langs de mooiste badkamers.  “Alles is tot in de puntjes verzorgt en de laatste trends zijn er te zien”.

Ontstaan Baderie Nuenen

In de jaren 80 opende Frans Leenen een van de eerste Baderie winkels in Nederland: Baderie Someren. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door zijn zonen Jeroen en Christian en zijn er meer dan 20 vakkundige mensen werkzaam. Het is dus echt een familiebedrijf! De lang gekoesterde wens om een tweede Baderie showroom te openen is in 2016 uitgekomen. De keuze voor Nuenen was een bewuste; Baderie Nuenen is gunstig gelegen en makkelijk bereikbaar vanuit Eindhoven en omstreken.

Laatste badkamertrends

Baderie heeft de laatste jaren flink aan de weg getimmerd. De laatste trends en ontwikkelingen op badkamergebied zijn in de nieuwe showroom van Baderie Nuenen samengebracht. Ook is er een uitgebreide tegelcollectie te zien voor keukens, woonkamers en andere doeleinden. Kom gerust kijken en laat u versteld staan van de vele mogelijkheden!

Alles in 1 hand

Bij Baderie Nuenen heeft u alles in 1 hand. Er wordt gewerkt met eigen loodgieters, tegelzetters, elektricien, plafonneurs, etc. Bij Baderie Nuenen profiteert u dus van het enthousiasme van een jong team, maar ook van ruim 35 jaar kennis en ervaring!

Installatiebedrijf Nuenen

Naast het ontwerpen en bouwen van badkamers kunt u bij Baderie Nuenen ook terecht voor installatie advies. Baderie Nuenen biedt veel meer diensten, o.a.:

  • Loodgieterswerk
  • Verwarmingsinstallatie
  • Installatie en onderhoud cv ketels
  • 24 uur-Service  
  • Aanleggen zinken en koperen goten
  • Aanleggen Airconditioning
  • Aanleggen luchtwarmtepomp      


Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak