Jeroen Leenen: "Wij scoren liever een 9+ dan een 8 op het gebied van badkamers"

Nuenen - Klokslag 14:00 uur op een zonnige dinsdagmiddag komt de vrolijke bedrijfsleider Jeroen Leenen naar mij toegelopen: “Het is weer lekker druk vandaag.” Hij heeft zojuist een belangrijk gesprek achter de rug. Om iets over tweeën neemt de Brabander plaats en ruimt hij tijd in voor een openhartig interview. Vol enthousiasme vertelt Jeroen zijn verhaal over zijn showroom, dat gevestigd is op het industrieterrein in Nuenen nabij Eindhoven.

Door Jasper Boot

Autoriteit op het gebied van badkamers
Badkamers plaatsen; het is een vak apart. Een vak die Baderie Nuenen tot in detail beheerst. “Wij scoren liever een 9+ dan een 8 op het gebied van badkamers”, doelt Leenen op zijn streven om een nieuwe badkamer in perfecte staat op te leveren.

Jeroen Leenen

“Wij merken dat mond-tot-mondreclame de beste reclame is om nieuwe klanten te werven. Daar moeten wij het ook wel van hebben. Het contact met onze klanten is tijdens het plaatsen van de badkamer intensief. Wij ontzorgen de klant in alles en vinden persoonlijke aandacht heel belangrijk. Een goed voorbeeld daarvan is dat wij drie weken na oplevering van de badkamer de klant altijd bellen om te vragen of de badkamer aan de verwachtingen voldoet. Op die manier komen wij er ook achter of de klant nog tegen eventuele problemen aanloopt. Mocht dat zo zijn, dan kunnen wij daar direct op inspelen. De klanten vinden dat bijzonder prettig.”

“Wij merken dat mond-tot-mondreclame de beste reclame is om nieuwe klanten te werven."

De geschiedenis achter Baderie Nuenen
In oktober 2016 opende Jeroen Leenen in Nuenen zijn tweede Baderie showroom, want samen met zijn broer Christian nam hij de showroom in Someren al voor de eeuwwisseling over van zijn ouders. “Mijn ouders vonden het op een gegeven moment tijd worden om minder te gaan werken. Op dat moment was ik nog in dienst van het leger, want dat was in die tijd nog verplicht. Ik heb toentertijd een brief gestuurd naar de overheid met de vraag of ik in de zaak van mijn ouders mocht gaan werken. Gelukkig mocht dat ook. Jaren later ben ik nog steeds gelukkig met die keuze.”

Baderie Nuenen en Someren mogen dus gerust een familiebedrijf genoemd worden. “Als ik weleens vraag aan klanten waarom ze voor ons hebben gekozen, dan is het feit dat wij een familiebedrijf zijn vaak doorslaggevend. Mensen waarderen dat blijkbaar heel erg.”

“Als ik weleens vraag aan klanten waarom ze voor ons hebben gekozen, dan is het feit dat wij een familiebedrijf zijn vaak doorslaggevend. Mensen waarderen dat blijkbaar heel erg.”

Een sterk en hecht team
Jeroen Leenen is trots op zijn twintig medewerkers. “Wij zijn een hecht team en werken al een behoorlijk lange tijd met elkaar. Ik weet precies wat ik aan mijn personeel heb en andersom geldt dat ook zo. Naast goede voorwaarden volgen onze medewerkers regelmatig trainingen om up-to-date te blijven van de laatste badkamertrends.”

"Bij ons zijn er genoeg installateurs aanwezig. Men hoeft over het algemeen niet lang te wachten op een nieuwe badkamer”, benadrukt Jeroen nog even.

Over de showroom
Wie voor het eerst de showroom van Baderie Nuenen binnenloopt zal zijn ogen uitkijken. De ruime opzetting van de showroom en de vele verschillende badkamers zijn kenmerkend voor zijn vestiging. “Elke 4 a 5 jaar veranderen wij onze badkamers in onze showroom. Op die manier kunnen wij altijd de laatste badkamertrends aan de bezoeker laten zien.”

Toekomst Baderie Nuenen
Op de vraag of hij in de toekomst nog een vestiging wil openen antwoordt Jeroen stellig: “Nee, ik zie mezelf niet nog een nieuwe showroom openen. Zoals ik al eerder aangaf, streven wij naar perfectie. Ik maak liever van een 8 een 9, dan ‘gemiddeld’ in onze branche te zijn.”

Vind jij het leuk om de showroom van Baderie Nuenen eens te bezoeken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze badkameradviseurs.

Maak een afspraak

Over Baderie
De grote kracht van Baderie is dat we de volledige badkamer kunnen realiseren en zowel de uitstraling als de functionaliteit centraal stellen. Daar zijn wel zes of zeven disciplines voor nodig en wij hebben ze allemaal in eigen huis. We doen niet alleen het installatiewerk, ook het metselwerk, muren verplaatsen, elektra, het stucwerk, etc. Als klant hoeft u niet te schakelen met allemaal verschillende bedrijven, want één contactpersoon bij Baderie regelt alles. Daarin is Baderie echt uniek. De manier waarop wij een badkamer tot stand brengen, is gewoon comfortabel.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak