Tegels 

Met tegels geeft u kleur en sfeer aan uw interieur. Baderie Nuenen biedt een groot aanbod van tegels in diverse afmetingen, vormen, kleuren en dessins. Samen met u creëren we de sfeer die bij u past. Van een landelijke keuken tot een moderne badkamer of juist een sfeervol terras. De sfeer en rust in uw badkamer worden in grote mate bepaald door de kleur van de tegels. Met de wand- en vloertegels zet u de toon in de badkamer. De vorm en kleur, het materiaal, de grootte en het legpatroon bepalen samen de look van uw badkamer. Gelukkig  is er dan ook een wereld aan wand- en vloertegels. U vindt altijd een tegelcombinatie die past bij uw smaak en sfeer van de nieuwe badkamer. Uw favoriete tegelkleur kiezen en daadwerkelijk toepassen in de badkamer is eigenlijk vooral een kwestie van durven. En gewoon doen. Lastig? Dat is het ook, daarom helpen wij u graag. In onze tegelcollectie vindt u de mooiste handgevormde tegels, mozaïekjes, kiezels en de leukste printjes, waarmee u een mooi accent kunt maken in uw badkamer of toilet. Bent u niet zo avontuurlijk aangelegd, maar wilt u wel een speels effect in uw badkamer? Dan kunt u bijvoorbeeld de kleur van de vloer in kleinere tegeltjes terug laten komen in een baan op de wand. Dat is nét even wat anders.

Grote tegels zijn de trend. We zien vooral vaak groot en wit op de wand en groot en donkergrijs op de vloer. Tijdloze kleuren die vrijwel met alles te combineren zijn. Naast de grote tegels zien we ook steeds vaker de kleinere badkamertegel terug in de badkamer: mozaïektegels. Deze geven de badkamer een unieke uitstraling. Erg leuk als accent in bijvoorbeeld een nis of als strook achter het meubel.

Vloerverwarming

Bent u van plan om vloertegels met vloerverwarming te laten leggen? Wij kunnen het complete werk voor u realiseren; inclusief sloopwerk, leidingwerk en isolatie. Vloerverwarming zorgt voor een aangename temperatuur in uw badkamer. Het is een onzichtbare warmtebron, waarbij u geen last hebt van leidingen en radiatoren die in de weg zitten. Er zijn verschillende keuzemogelijkheden voor een vloerverwarmingssysteem. U kunt het eenvoudig over een verouderde tegelvloer aanbrengen, zonder deze te hoeven slopen. Als de verwarming geplaatst is, hebt u de volledige vrijheid in het plaatsen van meubilair en de indeling van het interieur.

Tegelshowroom Nuenen

Bekijk hieronder een impressie van de diverse mogelijkheden die we voor u kunnen realiseren. Voor keukentegels, badkamertegels, woonkamertegels en zelfs buitentegels bent u bij Baderie Nuenen aan het juiste adres!

Bezoek onze showroom >

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

)